Prelepa i toliko zavodljiva sa tim njenim nepristupačnim osmehom, Nataša Ninković očarala je i sinoć pojavom na otvaranju FESTA, piše Lepa & Srećna.

48. Beogradski međunarodni filmski festival FEST otvoren je 28. februara u Sava centru.

Srpska Monika Beluči, kako je zovu njeni obožavaoci, oduševila je fantastičnim izborom garderobe kojim je pomirila naizgled nepomirljivo - glamur crvenog tepiha i izvesnu nonšalanciju tipa "nisam se baš mnogo trudila".

A baš za takav izgled potrebno je mnogo truda, znaju sve žene.

Samo prelepa, negovana kosa može da izgleda otmeno sa tek par pramenova nehajno izvučenih uz lice, samo sigurna u sebe, žena može pred kamere i foto-objektive sa tako malo jednostavne šminke.

Nataša je sinoć blistala u izuzetno modernoj toaleti - top zelena nijansa i poluprovidni materijali su glavni diktat modnih metropola.

Večernja haljina naglašava struk zahvaljujući upadljivom kaišu asimetričnog dizajna - ponovo stilski detalj po poslednjoj modi.

Uz bogate nabore haljine do poda, jednostavnu pismo-tašnu i cipele u neutralnoj nijansi, Nataša je sinoć na još jedan način podsećala na Moniku Beluči - ta mešavina imidža renesansne lepotice i ultramoderne rokenrol princeze u potpunosti pristaju i jednoj i drugoj glumici.

Puf rukavi na haljini, nitne na tašni, vrlo visok šlic ali i diskretno skriven u mnoštvu nabora lakog materijala - sve su to s merom i ukusom odabrani modni citati koje svaka žena treba da prilagodi svom stilu. Baš kao i diva naše glumačke scene!

Tekst: M. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna