Da li je i vama dosadila jesenja garderoba koju imate od prethodnih godina? Ili možda želite jednostavno da osvežite svoj orman?  Najbolja stvar koju u tom momentu možete da učinite je da nađete komade odeće koji su klasičniji, ali samim tim uvek u modi, koji su praktični, te da možete da ih ukombinujete u svaki stil, bez obzira na priliku.

Sa udobnom midi haljinom od punijeg pamuka ne možete pogrešiti. Ona je veoma lepa, praktična, udobna i može se nositi svakodnevno. Odlično se uklapa sa svom vrstom obuće, uključujući i patike, što je jedan od vodećih trendova u poslednje vreme. Možete je poručiti OVDE po ceni od samo 2.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Midi haljina od nežnog pamuka prati aktuelne trendove, izuzetno je lepa i praktična. Gornji deo je na raskopčavanje, kragna kao kod košulje, omogućava dobro prilagođavanje individualnoj građi, daje modernu notu kompletnom outfit-u. Pojas je na bazi širokog lastiša, veoma udoban i lagan za nošenje, fantastično naglašava struk. Zahvaljujući svojoj dužini, idealna je za često nošenje. Možete je poručiti OVDE po ceni od samo 2.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Ono što je među najtraženijim artiklima ove sezone jeste fantastičan končani džemper sa blagim “slepi miš” rukavima, veoma nežan i udoban za nošenje. Odlično se uklapa u sve odevne kombinacije i veoma je prilagodljiv svim prilikama, od jutra do večeri. Jedan od vodećih modnih trendova je kombinovanje sa suknjom. Veličina mu je univerzalna, a sastav 100% akril. Možete ga poručiti OVDE, u bež ili kamel boji, po ceni od samo 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.