Poput brojnih supruga svetskih državnika dvodnevni samit zemalja članica G20, koji se u junu 2019. godine održao u japanskom gradu Osaki, nije propustila ni Prva dama Francuske Brižit Makron.

Svi učesnici ovogodišnjeg izdanja samita G20 u večernjim satima okupili su se povodom službenog fotografisanja. Sa suprugom predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, Prva dama Francuske Brižit Makron na dogovorenom fotografisanju pojavila se u prikladnom, svečanom izdanju.

Prepoznatljivog stila odevanja, slavna Francuskinja ni ovoga puta ništa nije želela prepustiti slučaju uskočivši u haljinu omiljenog A-kroja. Iako se najčešće odlučuje za verzije u neutralnim bojama, ovoga je puta svoju modnu odvažnost dokazala pojavom u satenskoj toaleti boje breskve.

Osim upečatljivom bojom, spomenuta haljina najviše se isticala efektnim crnim rajsferšlusima na ramenima, a kao i za mnogobrojne odevne komade dosad viđene na Prvoj dami, i ova haljina je delo njenog omiljenog modnog brenda Luj Vitona.

Dominantnu boju breskve 66-godišnja Brižit Makron ublažila je odabirom male, crne torbice i klasičnih salonki, dok se po pitanju frizure odlučila za klasičnu francusku punđu koju redovno nosi na svečanijim događanjima.

Tekst: I. B.

Izvor: Tportal

LepaiSrecna Brižit Makron je opet pokazala da nepogrešivo bira modne kombinacije, a evo koja boja je savršena za leto po izboru Prve dame Francuske!