Haljine su neizbežan odevni predmet svake žene, piše Stil. Tokom letnjih vrućina predstavljaju pravi spas za svaku damu. Osim što ne morate da osmišljavate ceo izgled (dovoljno je samo da obučete haljinu), one su i znatno finansijski pristupačnije od recmo suknje i bluze, ili pantalona i majice.

Leto 2019. godine je definitivno počelo u znaku haljine. Dame na crvenim tepisim širom planete sve više nose lepršave haljine, cvetnih dezena koje slave žensku figuru.

Najbolje od svega je što upravo ove haljine odlično prikrivaju nedostatke, pa laskaju svakoj figuri.

Za vas smo izdvojili 5 najlepših letnjih haljina:

1. Lepršava haljina do kolena

Cvetni motivi, pastelne boje i lepršavi materijali su zaštitni znak ovogodišnjih trendi haljina. Kratka letnja haljina je ovaj put "produžena" do kolena. Prozirni materijal lagano pada preko tela, dajući mu dodatnu dozu ženstvenosti.

2. Duga haljina na raskopčavanje

Duga, tamna haljina na raskopčavanje odlična je za izlazak u popodnevnim, ali i večernjim satima. Sportsko - elegantna haljina idealna je za izlazak u šetnju, ali isto tako i u noćni provod. Savršeno naglašava ženske atribute, a figuri daje šik izgled.

PageBreak

3. Haljina na jedno rame

Ima li išta zavodnije od žene koja pokazuje ramena? Haljina na jedno rame pravi je izbor za dame koje bi htele da zavode ovo leto. Da li ćete izabrati kratku ili dugačku haljinu, na vama je!

4. Zavodljiva haljina do poda

Duga, lepršava, zavodljiva.... Najveću slobodu pokreta žena može da oseti jedino u dugoj, lepršavoj haljini koja je ne ograničava ni u pokretu, ali ni u struku. Žene svih tipova građe mogu da nose ovu haljini, a da im stoji fantastično.

Izvor: Stil