Prva dama Amerike Melanija Tramp stigla je u posetu Parizu, sa svojim suprugom Donaldom 6. juna 2019. godine. Istog dana, sa ženom francuskog predsednika Brižit Makron učestvovala je u francusko-američkoj memorijalnoj ceremoniji na američkom groblju u Normandiji gde je obeležena 75. godišnjica iskrcavanja saveznika u Drugom svetskom ratu, piše Lepa & Srećna.

Na crvenom tepihu obe dame bile su pravo oličenje elegancije, a kao i prilikom prethodnih susreta, činilo se da su usaglasile svoje modne ideje.

Brižit je odabrala boju broj 1 u ovoj modnoj sezoni - belu, a ostala je verna kroju koji toliko voli - mantilu sa naglašenim reverima i dvorednim kopčanjem. Ispod mantila, gospođa Makron je nosila haljinu okruglog okovratnika od istog materijala, a jedini detalj su upadljiva zlatna dugmad. 

Melanija je odustala od svojih "vojničkih" krojeva i za priliku obukla crnu mantil-haljinu u retro stilu - kratkih revera u stilu pedesetih godina prošlog veka, sa donjim delom krojenim u obliku slova A.

Poznata po nekonvencionalnoj obući, Brižit je ovog puta ipak prednost dala salonkama, ali vrtoglave Melanijine štikle opet nije uspela da "pobedi". 

LepaiSrecna Melanija i Brižit srele su se ponovo u Francuskoj, a modni kritičari nisu propustili da prokomentarišu njihovu garderobu!