Farmerke su nesumnjivo jedan od najpopularnijih modnih komada koji rado nosimo tokom cele godine, a tokom ovog proleća najveći hit su one u beloj boji!

Nose se u svim prilikama, a možete da ih uklapate sa elegantnim komadima poput svilenih topova i blejzera, ali i uz patike te pamučne majice s printom. Kombinacija je zaista mnogo, a na vama je da odaberete najbolju za sebe.

Evo nekoliko predloga kako da nosite bele farmerke u različitim prilikama:

1. Sportsko izdanje

Jednostavne i uklopive uz sve, bele farmerke idealne su za svakodnevne sportske kombinacije koje obožavamo. Nosite ih uz trendi teksas jaknu i odgovarajuće detalje.

View this post on Instagram

A post shared by Meagan Brandon (@meagansmoda) on

Na sledećoj strani pogledajte kako da nosite bele farmerke za večernji izlazak ili odlazak na kafu!

PageBreak

2. Za večernji izlazak

Bele farmerke savršena su alternativa crnim i plavim modelima i odličan odabir za večernji izlazak u kojem nećete proći nezapaženo. Uz obuću sa štiklom i ženstvenim topom, kombinacija je i više nego dobitna.

View this post on Instagram

A post shared by Becca Newman (@rebeccasaida) on

3. Za odlazak na kafu

Prolećni dani idealni su za ispijanje kafe na suncu, u društvu dobre knjige ili prijateljica. Koju god opciju da odaberete, bele farmerke odlična su polazna tačka za bilo kakvo modno kombinovanje. Naš omiljeni odabir ovog proleća pada na bluzu u nežnoj boji u kombinaciji s svetlim patikama.

View this post on Instagram

A post shared by O'LA VOGA (@olavogaa) on

Na sledećoj strani pogledajte kako da nosite bele farmerke za ljubavni sastanak ili u poslovnim prilikama!

PageBreak

4. Za ljubavni sastanak

Nezavisno od toga da li je reč o izlasku s dugogodišnjim partnerom ili o prvom sastanku, činjenica je da na dejtu uvek želimo da zablistamo. Kako biste bili seksi (a da pritom ne preterate), birajte komade koji će suptilno privlačiti poglede. Tako svoje omiljene bele farmerke kombinujte uz top sa čipkom, ženstvenim cipelama s visokim štiklama i kožnom jaknom ili pončom.

View this post on Instagram

A post shared by New England Apparel Club (@newenglandapparelclub) on

5. Poslovna kombinacija

Bele farmerke su ultimativni komad koji odlično izgleda u svim kombinacijama, a svoje mesto pronašao je i u ormaru sa poslovnom odećom. Kobinujte ih uz svilenkaste košulje i svetlu obuću.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Lee @SoraBelle 비키리 (@sorabelleofficial) on

Tekst: Bernarda Pavčić

Izvor: Miss7