Ovog proleća volimo praktičnost i jednostavnost, a frizura koja je apsolutni hit  je šarmantna punđa sa šiškama. Punđa je frizura koju apsolutno svi nose, bilo da se radi o messy verziji, niskoj ili pak onoj potpuno urednoj.

View this post on Instagram

A post shared by Robert & Christina (@newdarlings) on

Ovog proleća najdraža punđa dolazi u kombinaciji sa šiškama, a radi se o detalju koji svaku frizuru čini posebnijom te joj daje završni look. Ono što posebno volimo kod šiški je činjenica kako je sa njima vrlo lako u nekoliko trenutaka imati frizuru, a pridodate li tome i punđu, hit frizura je gotova u svega nekoliko trenutaka.

Messy punđa sa šiškama je frizura oko koje se zaista minimalno morate potruditi, a najviše vremena će vam oduzeti stilizovanje šiški. Čak i to nakon nekog vremena prelazi u rutinu i ne zahteva mnogo vremena.

Ova frizura odličan je izbor kada govorimo o dnevnim kombinacijama, ali i onim večernjim, a jedna od njenih najvećih predanosti je činjenica koliko je praktična, jednostavna i efektna. Naravno, kako bi svoju frizuru prilagodili sopstvenom stilu oblačenja, možete je ukrasiti mašnom, maramom ili zanimljivom gumicom, a nećete pogrešiti ni ako se odlučite za trendi ukosnice.

View this post on Instagram

A post shared by Robert & Christina (@newdarlings) on

Što se tiče stila šiški, preporučuju se one standardne sa nešto dužim krajevima, ali ova frizura odlično pristaje i popularnim curtain, odnosno "zavesa" šiškama. Za koju god varijantu se odlučile, sigurni smo da nećete pogrešiti, već naprotiv, osvežićete svoj izgled i leto dočekati u sjajnom stylish izdanju.

Izvor: Fashion.hr, Cosmopolitan