Melanija Tramp se pojavila 8. marta 2019. godine pod ruku sa suprugom Donaldom Trampom i 12-godišnjim sinom Baronom, a porodica se uputila na službeni put u tornadom uništenu Alabamu.

Prva dama Amerike i ovog puta bila je u centru pažnje, a ponovo je modno briljirala, uprkos tome što se odlučila za sasvim ležerno izdanje.

Trampovi su se posle kratke posete Alabami, zaputila na porodični vikend u luksuzni komplejs Mar-a-Lago na Floridi, a Melanija je rešila da za ovu priliku štikle ostavi sa strane i "uskoči" u daleko udobnije patike.

Naime, lepa Slovenka je uz kratki teget kaput modne kuće "Tomi Hilfiger" ponela jednostavne pantalone brenda "J Brand" u bordo boji, uz rebrasti beli džemper sa diskretnim tamnoplavim detaljima oko rukava, ali je ipak njen izbor obuće izazvao najviše pažnje.

Ova 48-godišnja dama odlučila se za potpuno opuštan, ležeran stil, a tome su najviše doprinele bele "adidas patike" sa tri crte u burgundi nijansi.

PageBreak

Reč je o kultnom Superstar modelu pomenutog brenda, a u poslednje tri godine ovaj model ponovo je na vrhuncu popularnosti i gotovo da nema devojke koja ga nije uvrstila u svoj garderober.

Upravo ovaj model veoma je aktuelan i u Srbiji, a naše devojke i žene rado investiraju u njih - kvalitetne su, moderne, urbane i novi talas trendova pokazao nam je da mogu da se nose čak i uz nonšalantne suknje i haljine. Cena ovog modela kreće se od 6.990 do 12.990 dinara, u zavisnosti od boje i šare, kao i od eventualnog sniženja.

Tekst: S. P.

Izvor: Blic