Supruga predsednika SAD, Melanija Tramp privlači pažnju gde god da se pojavi, a njen je modni stil elegantan, ženstven i glamurozan.

Stoga ne čudi da je mnogi smatraju jedinom pravom naslednicom legendarne prve dame Džeki Kenedi koja je je oduševljavala svojim modnim izborima zbog čega je stekla laskavu titulu modne ikone.

Jedno je jasno: Melanija ima modu u malom prstu i u svakoj prilici zna da naglasi svoju impresivnu liniju.

Prilikom posete deci u Institutu za zdravlje smeštenom u Betesdi, u Merilandu, lepa Slovenka je izgledala kao da je tek sišla s modne piste od glave do pete u trendi nijansama ružičaste.

Bivša manekenka zablistala je u prelepom vunenom kaputu klasičnog kroja s velikim reverima s potpisom Kedrika Čarlijera.

Uparila ga je s salonkama u istoj nijansi, a ispod kaputa je nosila mini haljinu koja joj je pristajala kao salivena.

Da su joj najdraža druženja s decom, potvrdila je i ovoga puta ne skidajući osmeh s lica dok je izrađivala čestitke i ukrase.

"Jako mi se sviđa tvoja kombinacija", rekla je jednoj od devojčica s kojom se družila prilikom posete institutu gde se leče najmlađi pacijenti.

Tekst: E. K.

Izvor: Tportal

LepaiSrecna Melanija Tramp je prilikom jedne službene posete obukla haljinu, kaput i cipele u istoj boji, a evo kako da zablistate u jednoj nijansi poput Prve dame Amerike!