Poznata dizajnerka Viktorija Bekam dokazala se i u svom rodnom gradu, piše Lepa & Srećna.

Na fashion week-u u Londonu koji ove godine nosi naziv "Ready to wear" predstavljeni su trendovi za jesen-zimu 2019. godine a modna kreatorka i supruga bivšeg fudbalskog asa, Dejvida Bekama, prikazala je svoju novu kolekciju pred brojnim poznatiim ličnostima, među kojima je bila i trendseterka Olivija Palermo.

U svom prepoznatljivom stilu, Viktorija Bekam publici je predstavila elegantne modele inspirisane stilom četrdesetih i sedamdesetih. Midi suknje i haljine, široke pantalone, košulje širokih kragni i linije koje laskaju ženskoj figuri obeležili su celu kolekciju.

Osim zagasitih boja, oker, sive, braon i bež, u jesen- zima paleti našle su se i bela, ali i intenzivna crvena.

Posebnu pažnju privukli su aksesoari, kožne tašne u mint, plavoj i narandžastoj boji, kao i čizmice od platna među kojima se posebno ističu one sa animal printom.

Iz prvog reda Viktoriju su bodrili članovi porodice: suprug Dejvid, sinovi Bruklin, Romeo i Kruz i ćerka Harper koja je sedela pored čuvene urednice magazina Vog, Ane Vintur.

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Viktorija Bekam, britanska dizajnerka i supruga bivšeg fudbalskog asa Dejvida Bekama predstavila je ženstvenu kolekciju koja laska figuri!