Stil je način da kažete ko ste a da pri tome ne morate ni da progovorite, poslovica je koju mnogi modni znalci ponavljaju u različim varijantama, piše Lepa & Srećna.

Za Kejt Midlton mnogi će reći da nije preterano moderna, ali malo ko može reći da njene modne kombinacije prolaze nezapaženo. Štaviše, modni portali redovno beleže takozvani "efekat Kejt", odnosno činjenicu da skoro svaki komad odeće u kojem se vojvotkinja od Kembridža pojavi u javnosti uskoro bude rasprodat u rekordnom roku.

Godina 2018. bila je, takođe, njena "zvezdana" godina. Svakako, bila je ispunjena i vrlo značajnim događajima - počevši od najdragocenijeg trenutka - rođenja trećeg deteta - princa Luisa i njegovog krštenja, preko udaje rođene sestre Pipe Midlton, sve do još jednog velikog kraljevskog venčanja - udaje Megan Markl za princa Harija.

U svim tim prilikama, supruga princa Vilijama izazivala je pažnju i pohvale za stil. Međutim, naročito u drugoj polovini godine, Kejt kao da je podigla letvicu još koji santimetar više, jer su njene modne kombinacije bile sve zapaženije.

Princeza je, tvrde najveći modni portali, bila zaista nepogrešiva! 

Pogledajte i sami, u GALERIJI SLIKA, koje boje, modele i krojeve je birala lepa Kejt.

Izvor: Lepa & Srećna

3 MODELA PATIKA KOJE ĆE BITI HIT U 2019: trendi sportska obuća za ljubiteljke mode (FOTO)

LepaiSrecna Godina 2018. bila je "zvezdana" godina Kejt Midlton, tvrde vodeći svetski modni portali! Evo zašto!