Slavna glumica Dženifer Lopez, koja osvaja svojom bezvremenskom lepotom, se pojavila na premijeri svog novogfilma “Sad ili nikad” u Los Anđelesu i sve očarala u stajlingu netipičnom za nju.

Ljubiteljka glamuroznih kreacija koje naglašavaju njene raskošne obline, ovoga puta se odlučila za nešto sasvim drukčije.

Dženifer, koja je ovog leta proslavila 49 rođendan, sve je iznenadila u crnoj kratkoj haljinici A-kroja od crne čipkaste tkanine zakopčane do grla s belom "Petar Pan" kragnicom i visokim čizmama od brušene kože iznad kolena.

Ovu netipičnu kombinaciju za zavodljivu J. Lo odabrao je stilski dvojac Rob Zangardi i Mariel Haen.

Kosu s prepoznatljivim pramenovima boje meda podigla je od lica, a kad je u pitanju šminka držala se onog "manje je više".

Slavna lepotica u novom filmu “Sad ili nikad” igra Miju koja radi u trgovini ali odjednom joj se pruži poslovna prilika koja se ne propušta.

“Da, ja sam mogla biti Mia da se nisam proslavila i da sam ostala da živim u Bronksu. Pre nego što sam se proslavila, živela sam baš kao ona. Obe smo pametne, ambiciozne i željne uspeha. Zbog toga sam lako ušla u njenu kožu. Ta uloga me naterala na razmišljanje, rekla je u nedavnom intervjuu J. Lo koja je i sama odrasla u skromnim uslovima u Bronksu.

Osim Dženifer u filmu glume i bivša zvezda filma “High School Musical” Vanesa Hudžens, Milo Ventimiglia i Dženiferina bliska prijateljica, glumica Lea Remini.

Izvor: T Portal

LepaiSrecna Glumica i pevačica Dženifer Lopez i na pragu 50-ih može da se pohvali fenomenalnom figurom i mladalačkim licem, a tajna je - kako često ističe u intervjuima - zdrava ishrana i redovne vežbe.