Metalik deseni, siva, crna, bela boja, geometrijski detalji, perje i dugmad... Nema lepših modnih kombinacija od haljina, pantalona, suknji i kombinezona sa upečatljivim detaljima, piše Lepa & Srećna.

Ukoliko želite da ostavite naročiti utisak i da zasijate u novogodišnjoj noći, uz ovakve modne predloge nećete pogrešiti.

Suknje sa lakovanim sjajem, sakoi sa vojničkim dugmadima, kombinezoni sa metalik desenom, asimetrični kroj i šara će učiniti da postignete glamurozan i efektan izgled.

Ako želite da izgledate ležernije, slobodno možete da obučete omiljene farmerke i da ih upotpunite zanimljivim korsetom koji će privući poglede svih!

Dizajneri predlažu i velike džempere u kombinaciji sa efektnim pantalonama i ceo stajling je zaokružen.

Jednostavne kombinacije u crnoj ili beloj boji ćete istaći odlinim detaljima poput svetlucavih kaiša na struku.

Takođe, da biste postigli glamurozan izgled, pokušajte da uz efektnu modnu kombinaciju ne preterujete sa mejk-apom. Trik je da birate što prirodniju šminku i frizuru da bi ceo modni stil došao do izražaja.

Zato polako pregledajte svoje sakoe, pantalone, farmerke, džempere, iskombinujte ih kao što su to uradili modeli U NAŠOJ GALERIJI SLIKA  i izgledaćete efektno u novogodišnjoj noći.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Pogledajte u galeriji odlične ideje kako da postignete sjajan i glamurozan izgled u novogodišnjoj noći.