Australijska turneja princa Harija i Megan Markl prilika je za sve dame da uživaju u fantastičnim modnim kombinacijama elegantne britanske princeze, piše Lepa & Srećna.

Od prefinjenih putnih haljina, pa do jednostavnih sportskih kombinacija sa farmerkama i patikama, lepa Megan demonstrirala je nepogrešiv ukus ali i opuštenost koja pleni.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL ŠOKIRALA IZBOROM OBUĆE U ZVANIČNOJ POSETI: da li su ovo omiljene patike popularne engleske princeze (FOTO)

Na zvaničnoj večeri posvećenoj laureatima priznanja Australijskog geografskog društva, 26. oktobra 2018. godine, supruga princa Harija pojavila se u večernjoj haljini koja je zaista prisutnima oduzela dah.

U pitanju je svečana toaleta iz kolekcije Oskara de la Rente, izuzetna crno-bela kreacija sa vrlo zanimljivim desenom.

KAKO IZGLEDA MEGAN U KREACIJI OSKARA DE LA RENTE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Veče je, inače, bilo prilično napeto jer je let  iz Tonge kojim je stigao kraljevski par kasnio dva sata.

Pilot je odustao od sletanja zbog vrlo rizične situacije, pa je i večera u Društvu kasnila, ali su Megan i Hari ipak stigli i uveličali svečanost. Uručili su nagrade, a princ Hari je održao govor, ali mediji su poklonili ogromnu pažnju lepoj vojvotkinji od Saseksa.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVLJENJE! MEGAN MARKL U HALJINI SRPSKE KREATORKE: trudna britanska princeza je oličenje elegancije (FOTO)

Svi modni portali s oduševljenjem su propratili njenu pojavu u bajkovitoj  večernjoj haljini, sa laserski sečenim motivima u obliku stilizovanih galebova u crnoj boji. Bogate podsuknje od belog tila fanstastična su podloga za ovaj morski motiv, a Megan je uz haljinu uklopila i elegantne crne sandale sa visokim potpeticama, sa simpatičnim detaljem na petama u obliku leptirića ili mašne. 

Puštena duga crna kosa i njen već poslovičan topao osmeh dopunili su vilinski izgled koji će se dugo prepričavati.

SVE SLIKE MODNE KOMBINACIJE MEGAN MARKL POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Princeza Megan Markl u večernjoj haljini iz snova!