Tri modela čizama i tri hrabre dame koje su ih iznele, piše Lepa & Srećna. Evo zbog čega se ovi modeli čizama razlikuju od ostalih.

Čizme su namenjene štite od hladnoće, snega i kiše, zato se pojavljivanje čizama u modi duguje narodima koji su živeli na krajnjem severu. Čizme su se kroz modu menjale pa su tako nastale vojničke čizme, kaubojke, jahačke čizme itd. A u najnovijem dobu one su postale modni detalj pa tako i nastaju čizme sa tankom štiklom.

Popularni model čizama za ovu jesen su ponele Prva dama Amerike Melanija Tramp i naša popularna pevačica Aleksandra Prijović

Aleksandra je otišla korak dalje i obula je čizme dok je išla na venčanje. Ona je svojim modnim izborom oduševila ali svi su se pitali da li se čizme nose u takvim prilikama. Dok je Melanija bila obučena u skladu sa vremenom svima je bilo jako neobično videti Prvu damu Amerike u ležernoj kombinaciji.

A Jovana Joksimović je nasmejala i oduševila sve svojim neobičnim čizmama.

Kliknite OVDE da vidite slike čizama koje su šokirale Srbiju!

Pročitajte o kakvim čizmama se radi i zašto su Jovanine čizme te o kojima se najviše priča:

ŠOK ČIZME UMESTO SALONKI! MELANIJA TRAMP KONAČNO U PRAKTIČNOJ OBUĆI: ovo su najudobnije čizme koje sve žene imaju (FOTO)

DO SAD NEVIĐENO! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NA SVADBI SVOG OCA OSTAVILA SVE BEZ REČI: da li je ovo prava moda za venčanje (FOTO)

ŠOK ČIZME ZA DEČIJI ROĐENDAN! JOVANA JOKSIMOVIĆ NASMEJALA CEO INTERNET: poznata voditeljka odabrala specijalnu modnu kombinaciju (FOTO)

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite Melanijine čizme!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite Jovanine čizme!

PageBreak

Izvor: Lepa & Srećna