Amal Kluni voli odeću neprolaznog šarma, a ova haljina je upravo takav klasik!

Reč je o popularnom modelu koji se nosi već nekoliko sezona i izgleda poput predimenzionirane majice, a najčešće je napravljen od udobnog i rastegljivog materijala. 

PROČITAJTE VIŠE: NAJMODERNIJI DŽEMPER JE HIT NA INTERNETU: verovatno imate sličan džemper, evo kako da ga kombinujete (FOTO)

Upravo takav komad odeće za odlazak na konferenciju o ženskim pravima u Filadefiji odabrala je Amal Kluni.

NA KOJI NAČIN JE AMAL ISKOMBINOVALA HALJINU POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

Slavna odvokatica za ženska prava odlučila se za crnu majicu-haljinu francuskog brenda Paule Ka, kojeg je osamdesetih godina prošlog veka pokrenuo Serž Cajfinger. 

PROČITAJTE JOŠ: HALJINA KOJA JE OSVOJILA MODNI SVET: upečatljiv i neobičan komad odeće koji morate imati ove jeseni (FOTO)

Crni model s prednjim kopčanjem iz kolekcije za proleće/leto 2019. Amal je iskombinovala sa antilop cipelama otvorenih prstiju, sa visokim štiklama u boji kože koje su vizuelno produžile njenu figuru, a sve zajedno “začinila” je dijamantskim naušnicama juvelirske kuće Le Vian.  

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Ukoliko se ubrajate u one žene koje vole da obavljaju svakodnevne aktivnosti u udobnoj ali trendi garderobi, majica-haljina je najbolje rešenje za vas.