Kad stignu hladniji dani, važno je misliti o toplim jaknama, kaputima a čak i bundama, piše Lepa & Srećna. Za dame koje vole krznene jakne,ove bunde su savršeni odevni komad koji je poželjan u hladnim danima a odlično se kombinuju sa farmerkama ili elegantnim haljinama i suknjama

PROČITAJTE JOŠ: 10 NAJMODERNIJIH MANTILA ZA JESEN 2018: ovo je HIT boja koja lepo stoji svim ženama (FOTO)

Ove godine dizajneri su pustili mašti na volju i kreativno se poigrali sa bojama i dezenima. Tako da među modelima koji će biti popularni ove sezone svako može da nađe svog favorita! Tu su bunde u maslinastozelenoj, sivoj, braon, crvenoj, pink, svetlo roze i plavoj boji, a među ovim bojama biće popularni i prugasti dezeni.

PROČITAJTE JOŠ: OVA 2 MODELA HALJINA SVE ŽENE ŽELE DA IMAJU U ORMANU: ovo su najlepše haljine po izboru modnih blogerki za jesen 2018. godine (FOTO)

Dizajneri savetuju da ove bunde slobodno kombinujete sa farmerkama, patikama i šeširom ako ste ljubitelj ležernog stila a nešto elegantnijim damama preporučuju haljine i suknje u kombinaciji sa cipelama sa štiklom. Svaki stil možete da kombnujete uz bundu ali ono što je najvažnije je da će vam biti toplo!

Pogledajte u galeriji slike najmodernijih bundi za jesen i zimu!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Među ovim bojama i dezenima svako može da nađe svoju najlepšu bundu!