Megan Markl prisustvovala je 25. septembra 2018. godine prisustvovala otvaranju izložbe "Okeanija" na Kraljevskoj akademiji umetnosti u Londonu, piše Lepa & Srećna

Lepu englesku princezu navikli smo da vidimo sa valovitom kosom, loknama ili sa razbarušenim punđama, ali ovo je prvi put da je došla sa ravnom, savršenom isfeniranom kosom koja je bila "pod konac". Sa takvom frizurom Megan je izgledala sasvim drugačije i elegantnije. A ceo izgled je upotpunila elegantna crna haljina koju je obukla za ovu priliku.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET U SVAĐI ZBOG JEDNE VENČANICE: da li je ova haljina lepša od venčanice Megan Markl? (FOTO)

A oni koji pomno prate modu nisu ostali ravnodušni na predivno modno izdanje koje je Megan iznela. Lepa vojvotkinja je više puta dokazala da joj tamne i crne nijanse savršeno stoje, ali ovoga puta je zasenila samu sebe. U prelepoj crnoj haljini sa providnim rukavima i zanimljivim trougao dezenom od somota na prednjem delu haljine Megan je izgledala sofisticirano i elegantno. Savršenu haljinu je upotpunila elegantnim salonkama sa visokom štiklom i malom tašnicom sa zlatnim detaljima. Od nakita je odabrala jednostavne svetlucave minđuše i prsten. Jednostavna šminka i ravna kosa su upotpunili ceo stil koji zrači elegancijom a Megan jeu celom modnom odabiru izgleda kao milion dolara!

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL DIKTIRA MODU ZA JESEN 2018: 10 najlepših ženskih odela za poslovne i svečane prilike (FOTO)

Ono što je takođe svima zapalo za oko jeste da se Megan prvi put pojavila na nekom svečanom događaju bez pratnje supruga, princa Harija. 

Iz tog razloga su sve oči bile uprte u lepu vojvotkinju od Saseksa. Svi pomno pratili svaki njen pokret, gest a naravno i stil. Mnogi su se pitali kako će se ona snaći sama kao jedini predstavnik kraljevske porodice na svečanom događaju. 

Međutim Megan je razuverila mnoge skeptike i samopouzdano u predivnoj haljini oborila sve s nogu. Od ponašanja do prelepog izgleda, vojvotkinja od Saseksa se, sudeći po osmesima na izložbi, odlično snašla u prvom izlasku bez princa Harija

Vojvotkinja je ovim izlaskom pokazala da je hrabrija od princeze Kejt, kojoj je trebalo šest meseci posle udaje za princa Vilijama da se pojavi bez supruga u javnosti.

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji slike savršenog stila Megan Markl!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Megan Markl pojavila se bez supruga na svečanom otvaranju izložbe a svima je zapala za oko njena promena izgleda!