Ove haljine osvojile su svetske trendseterke i budite sigurni da će uskoro i Srpkinje biti oduševljene, piše Cosmopolitan.

Iako nam je teško da se pozdravimo sa lepšravim haljinama i letnjim motivima, takođe jedva čekamo da isprobamo sve jesenje trendove.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ NIJE ODOLELA TRENDU SA INSTAGRAMA: popularna voditeljka je obukla hit haljinu koju sve žene žele, ali nećete verovati šta je obula (FOTO)

U moru trendova kojim nas svakodnevno bombarduju razni brendovi, istakla su se dva modela haljine za koje vas već sada upozoravamo da ćemo ih viđati bukvalno svuda! Modne blogerke sa Instagrama već su ih nabavile i jasno nam je da su nam najavile hit dezene i haljine za jesen

Kliknite OVDE da vidite slike haljina koje sve žene žele da nose!

PageBreak

Animal print

Ako do sad nikada niste obožavali animal print, obećavamo da ćete ga ove sezone obožavati. U modi su baš svi uzorci, od leoparda do zebre, a haljina u nekom od njih osiguraće vam najviše lajkova.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠIM CIPELAMA ZA JESEN ODUŠEVILA SVE NA INSTAGRAMU: sve žene sada žele ovakvu obuću savršenu za hladne i kišne dane (FOTO)

Kliknite OVDE da vidite drugi model haljine koja je u trendu ove jeseni!

PageBreak

Karirana

Kao što su tufnice omiljene tokom leta, tako nam jesen odiše kvadratićima,  ili kariranim dezenom. Zamenite košulje kariranim haljinicama i obavezno odaberite neke čizmice preko kolena. 

Izvor: Cosmopolitan