Brižit Makron je sa suprugom francuskim predsednikom Emanuelom Makronom prisustvovala ceremoniji odavanja počasti žrtvama terorizma, koja se održala 19. septembra 2018. godine u Parizu, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MODNI ŠOK! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE OBULA BRIŽIT MAKRON: ceo svet se pita da li priliči da Prva dama nosi ovakvu obuću (FOTO)

Supruga francuskog predsednika je za ovu priliku ostala dosledna svom stilu a svojim modnim izborom je odala počast žrtvama tako što je obukla crni sako vojničkog kroja i kopčanja sa zlatnim dugmadima koji razbijaju monotoniju crne boje. Uz sako je obukla crne, uske farmerke koje je kombinovala sa crnim, kožnim čizmama sa visokim potpeticama. Ceo izgled je zaokružila divnom, belom košuljom neobičnog kroja. Umesto klasične kragne, košulja se isticala  visokom, "ruskom" kragnom.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP U HIT HALJINI ZA JESEN ODUŠEVILA SVE ŽENE: ova boja i savršeni kroj pristaju svakoj figuri (FOTO)

Celokupan modni stil Brižit Makron su žene sa oduševljenjem prihvatile jer crna boja stanjuje figuru, a uske farmerke u kombinaciji sa visokim potpeticama izdužuju noge. Modna kombinacija Brižit Makron je savršena za posao a i ležerne prilike. Ako niste ljubitelj crne boje, uvek možete da je razbijete košuljom u beloj ili nekoj drugoj svetlijoj nijansi.

Kliknite OVDE da vidite slike modne kombinacije koju je obukla Brižit!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Brižit Makron ponovo je oduševila svojim modnim izborom!