Ona oživljava svaku modnu kombinaciju, daje pečat, privlači pažnju... Njeno veličanstvo - torba! Odavno se više ne nose one dosadne i bezlične, koje liče jedna na drugu.

Slobodno budite smeli i spajajte nespojivo, materijale, printove, teksture. Što neobičnije, to postižete veći utisak. Iako u manje torbe često ne može da stane sve što nam je neophodno, one su nezamenjive u posebnim prilikama kad treba da zablistamo!

Modnu kuću Fendi inspirisalo je cveće i neobična paleta boja, poput narandžaste i mint zelene koje su se savršeno uklopile.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA ODEĆA ZA DAME SA OBLINAMA! HIT MODA ZA JESEN 2018. GODINE: 15 modnih kombinacija u kojima ćete izgledati savršeno (FOTO)

Viktorija Bekam upravo je proslavila 10 godina svog modnog brenda. Njen stil je sinonim za eleganciju i jednostavne linije, pa ne možemo ni da očekujemo mnogo detalja i ekscentrične izlete. Ona je izabrala pismo tašnu u nežnoj plavoj boji.

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE NAJNOVIJU LUJ VITON TORBU

PageBreak

Ekstravagancija je uvek na ceni u modnoj kući Luj Viton, a njihove torbe su pravi simbol prestiža. Mala zlatna torba u obliku kovčega za blago sa kaišem definitino je za neke posebne prilike.

PROČITAJTE JOŠ: ONE NE PRIZNAJU PRIVREMENE TRENDOVE: 4 modna pravila koja smo naučili od Parižanki

Brend Pruenz Skuler predstavio je novu kolekciju u kojoj se posebno ističu klač torbe, poput one upečatljivog dizajna sa kaiševima i resama od kože

Tekst: V. O.

Izvor: Lepa & Srećna