Slavni holivudski glumac Džordž Kluni i njegova prelepa supruga Amal izašli su u subotu 11. avgusta 2018. na romantičnu večeru u predivan restoran na jezeru Komo u Italiji, piše Lepa & Srećna.

Poznato je da slavni glumac poseduje vilu na jezeru Komo koje je njegovo omiljeno letovalište. To je i prilika da Italijani iz prve ruke uživaju u fantastičnom stilu Amal Kluni koja i ovoga puta bila meta znatiželjnih pogleda.

PROČITAJTE JOŠ: AMAL KLUNI NOSI HALJINU U KOJU ĆE SE SVAKA ŽENA ZALJUBITI: nećete verovati koja će boja odeće postati najveći HIT za leto 2018. godine (FOTO)

Džordž je u predivnom odelu i sa prepoznatljivim osmehom pokazao da se uspešno oporavlja od saobraćajne nesreće koja se desila u 10. jula 2018. u Italiji, gde se prilikom vožnje skutera sudario sa automobilom. 

Njegova supruga Amal je sve vreme bila uz njega i pretpostavljamo da je romantična večera način da se glumac zahvali prelepoj supruzi na nezi i brizi koju je pokazala. Amal je blistala u letnjem izdanju koje je sve ostavilo bez daha. Nosila je predivnu žutu haljinu od šifona koja je u slapovima padala oko nogu i isticala preplanuli ten. Dugu, tamnu kosu uvila je u holivudske lokne i a na usne je nanela karmin u boji vina koji se savršeno uklopio uz njen ten i jarkožutu haljinu

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET JE ŠOKIRAN - DA LI AMAL KLUNI PRILIČI DA NOSI OVAKVU HALJINU: niko nije očekivao da se svetska lepotica ovako da se obuče (FOTO)

U ruci je nosila krem tašnu sa zlatnim detaljem koja se odlično uklopila uz njen letnji stajling. Pored lepršavog izgleda Amal je postigla da izgleda savršeno sofisticirano i elegantno u skladu sa romantičnim restoranom u koji su izašli.

Kliknite OVDE da vidite u galeriji slike haljine koju je obukla lepa Amal!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Amal Kluni ponovo blista! Ovoga puta, večernja haljina koja oduzima dah...