Kada je u pitanju stil Melanija Tramp, neizostavni segment njenog odevanja čine damski komadi - haljine koje ističu vitku figuru, jednostavne salonke i umerena šminka, piše Elle. Ipak, s vremena na vreme nas veoma iznenadi i demonstrira formulu - kako jedna kežual kombinacija instant postane tako sofisticirana. 

PROČITAJTE JOŠ: SEKSI IZDANJE MELANIJE TRAMP - ŽENE SU POLUDELE ZA NJENOM HALJINOM: nećete pogrešiti ako se obučete kao Prva dama Amerike (FOTO)

Kada se bračni par Trump zajedno sa širom porodicom, posle posete jednoj vojnoj bazi vratio u Vašington, Slovenka je izabrala klasičnu, belu košuju koju je uparila pantalonama "cigaret" kroja i cvetnog dezena

PROČITAJTE JOŠ: KRALJICA INSTAGRAMA ODABRALA HIT SUKNJU ZA LETO 2018: kako da budete elegantni na +30 (FOTO)

Ovu "eksploziju" boja - crvene, bele, crne, plave je dodatno naglasila žutim salonkama, kojima je na savršeni način zaokružila jednu  kombinaciju idealnu za leto, ali i za daleka putovanja. 

Ostale je dosledna velikim naočarama za sunce, puštenoj kosi sa laganim loknama, kao i nude tehnici šminkanja

Kliknite OVDE da vidite u galeriji sve slike ove modne kombinacije prve dame Amerike!

Izvor: Elle

LepaiSrecna Divna kombinacija boja na pantalonama uz belu košulju i diskretnu šminku! Odličan modni pogodak Melanije Tramp koji možete da kopirate ovo leto!