Kada su postale članovi kraljevske porodice, Megan Markl i Kejt Midlton morale su da se odreknu nekih stvari koje su volele dok nisu bile udate, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: CEO SVET U ŠOKU - ZAŠTO MEGAN MARKL UVEK NOSI CIPELE DVA BROJA VEĆE: niko ne zna za ovaj čudan ritual lepe engleske princeze (FOTO)

U kraljevskoj porodici postoje određena pravila za oblačenje, pa tako engleske princeze mogu samo da zaborave na određene haljine i cipele.

Kraljica Elizabeta ne voli sandale sa ortopedskom petom i platformom, pa tako važi pravilo da ih žene iz kraljevske porodice ne nose. 

Ova obuće je više sportska nego damska, tako da nikada nećete videti Megan ili Kejt da nose ovakve sandale kada su na nekom događaju sa kraljicom.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL U LETNJOJ HALJINICI KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI: jednostavna i mladalačka modna kombinacija engleske princeze postaće pravi letnji HIT (FOTO)

Međutim, Kejt Midlton je nekoliko puta viđena u espadrilama sa ortopedskom petom na nekim sportskim događajima, ali kraljica tada nije bila prisutna. Megan u ovakvim sandalama nije viđena još od maja kada se udala za princa Harija.

Izvor: Lepa & srećna