Monika Beluči definitivno je jedna od najatraktivnijih žena na svetu, ali od nedavno svi komentarišu lepotu i zanosno telo supruge Kristijana Ronalda, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MONIKA BELUČI SKRATILA KOSU I DRASTIČNO SE PROMENILA: evo kako lepa glumica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

Ronaldova supruga Heorhina Rodrigez objavila je fotografiju na kojoj pozira sa Monikom Beluči i španskom glumicom Viki Martin Berokal. Fotografija je nastala na jednom španskom modnom događaju, a ceo Instagram je oduševljen što su se dve atraktivne crnke slikale zajedno.

Ove dame mogu da se pohvale savršenim izgledom, a mnogi su komentarisali da liče, kao i da Monika izgleda tako dobro da se razlika u godinama između Herohine i nje skoro ne primećuje. 

Kliknite OVDE da pogledate sliku Monike Beluči sa ženom Kristijana Ronalda!

PageBreak

Bez sumnje je da su u pitanju dve svetske lepotice, ali modni kritičari ipak nisu bili oduševljeni njihovim modnim izborom. Monika je nosila cvetni komplet koji je mnoge podsetio na pidžamu, dok je Heorhina izgledala previše jednostavno, kao da je pošla na plažu.

PROČITAJTE JOŠ: MONIKA BELUČI otkriva svoj JELOVNIK: kako lepa Italijanka godinama neguje svoj seksepil (DIJETA ZA 7 DANA)

Međutim, mnoge je oduševilo što je Monika ispod ove slike Heorhini ostavila emotikon u obliku srca, a očigledno da se njihovi obožavaoci ne obaziru na negativne komentare, pa slika ima više od 500 000 lajkova.

Izvor: Lepa & srećna