O izgledu Megan Markl na venčanju 19. maja 2018. godine u Engleskoj još se priča, a najpoznatija mlada na planeti pojavila se 22. maja 2018. godine na zvaničnoj proslavi 70. rođendana princa od Velsa u Londonu.

Odevnom kombinacijom koju nosi pokrenula je novu seriju komentara:

"Šta li je to obukla Megan?"

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI KAKVA PRAVILA ĆE MEGAN MARKL MORATI DA POŠTUJE: evo šta će sve nova engleska princeza morati da žrtvuje zbog braka sa princem Harijem (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa je za proslavu jubilarnog rođendana princa Čarlsa izabrala klasičnu krem-belu haljinu "Goat fashion", jednostavnog kroja poput onog koji je krasio njenu "Živanši" venčanicu i elegantne cipele dizajnerke Tamare Melon.

Našao se tu i šešir koji je Megan od ozvaničenja njene veridbe sa Harijem postao omiljeni detalj. Svaki njen šešir je pokretao brojne komentare, najčešće negativne.

Da li će i ovaj klasičan model šešira na njoj (više "svetski" nego britanski") učiniti isto? Postoje velike šanse za to jer je mnogima Megan sa šeširom krajnje intrigantan prizor.

PROČITAJTE JOŠ: OVE SLIKE SA KRALJEVSKOG VENČANJA JOŠ NISMO VIDELI: Megan Markl i kraljica Elizabeta napokon se slikale zajedno, a svet je oduševljen (FOTO)

Slutimo da će mnogima zapasti za oko i njene bele čarape, izuzetno vitka linija, i (ponovo) jednostavno pokupljena kosa koja ju je krasila i na venčanju.

Mnogi će primetiti i da su Megan i Hari kao novopečeni supružnici sjajno rasploženi, da odlično izgledaju jedno pored drugog...

Sa druge strane, supruga princa Čarlsa vojvotkinja do Kromvela pojavila se u zelenoj kombinaciji.

Princ Čarls inače, tek 14. novembra puni 70 godina, ali 22. maja 2018. je organizovana svečana javna proslava njegovog rođendana u Bakingemskoj palati. Rođendani članova britanske kraljevske porodice se često proslavljaju dva puta, na dan rođenja i na javnoj proslavi.

Kliknite OVDE da vidite u galeriji slike Meganine haljine i šešira koje je odabrala za ovu proslavu!

Tekst: J.I/J.M.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Megan Markl pojavila se na rođendanu princa Čarlsa u Londonu a odevnom kombinacijom je izazvala lavinu komentara.