Princ Hari i njegova verenica Megan Markl venčaće se za nekoliko nedelja, a sada ceo svet komentariše njihov dolazak na 92. rođendan kraljice Elizabete, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU POLUDELE ZA NOVOM ODEĆOM MEGAN MARKL: oduševiće vas haljina i sako nove engleske princeze (FOTO)

Megan je za ovu priliku nosila 2 haljine, a dame su sve više inspirisane modnim stilom nove engleske princeze. Lepa Megan je na slavlje došla u zelenoj haljini sa cvetnim dezenom, dužine ispod kolena, a preko haljine je obukla crni sako. Mnoge je iznenadilo da se Megan odlučila za haljinu sa velikim V izrezom, ali niko ne može da ospori da joj ova modna kombinacija stoji fantastično.

Megan se posle presvukla, a klinknite OVDE da pogledate drugu haljinu koju je nosila na rođendanu!

PageBreak

Međutim, na koncertu za kraljičin rođendan Megan se odlučila za nešto elegantniju kombinaciju, pa je obukla svedenu tamnoplavu haljinu, plave cipele i originalnu smeđu torbicu. Svaku kombinaciju princeza je ulepšala neutralnim, ali elegantnim nakitom

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL JEDE SLATKIŠE I TESTO, A IZGLEDA SAVRŠENO: ove vežbe su dugo čuvana tajna zanosnog tela engleske princeze (FOTO)

Ne sumnjamo da je Megan jedna od poznatih dama koje će uvek lako odgovoriti na modni izazov, ali što se tiče kraljevskih pravila izgleda da nikako ne može na njih da se navikne!

Kliknite OVDE da pročitate koje važno pravilo je Megan prekršila za kraljičin rođendan!

Sve slike Megan Markl u divnim haljinama za rođendan kraljice pogledajte OVDE!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Megan Markl je od nedavno postala modna inspiracija ženama širom sveta, a bićete očarani kada vidite kako izgledaju haljine koje je obukla za rođendan kraljice Elizabete!