Nakon veridbe sa proncom Harijem lepa glumica Megan Markl privlači pažnju javnosti širom sveta, ali njen stil oblačenja oduševljava moderne žene koje je često kopiraju, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL JEDE SLATKIŠE I TESTO, A IZGLEDA SAVRŠENO: ove vežbe su dugo čuvana tajna zanosnog tela engleske princeze (FOTO)

MeganMarkl i princ Hari sastali su se sa mladim delegatima na sastanku šefova članica Komonvelta. Mnogi su bili iznenađeni što je Megan imala čast da prisustvuje jednom tako važnom događaju iako još uvek nije zvanično postala član kraljevske porodice.

PROČITAJTE JOŠ: ENGLESKA JE POTPUNO U ŠOKU: snimljen je film o Megan Markl i princu Hariju, a svi su se zgrozili kada su videli ove scene (VIDEO)

Megan je za ovu priliku izabrala poslovnu, ali originalnu modnu kombinaciju. Nosila je dugačku haljinu na pruge sa širokim bratelama, a poseban pečat su dali dugmići na haljini i kaiš koji je istakao struk lepe princeze. Preko haljine Megan je ponela strukirani crni sako, a uz kombinaciju savršeno se uklopila torba u crnoj i beloj boji, kao i špic sandale sa kaiševima.

Ova kombinacija je savršen izbor za posao, kao i za svaki dan, a ne sumnjamo da će mnoge dame poželeti da imaju nešto slično u svom ormanu.

Kliknite OVDE da listate slike Megan Markl u neverovatnoj modnoj kombinaciji!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Megan Markl je pokazala da se savršeno snalazi u svetu mode, a ovu njenu kombinaciju želi da obuče svaka žena!