Njeno veličanstveno izdanje prilikom gala večere sa vojvodom i vojvotkinjom od Luksemburga, dozvoljava joj da bez problema stane rame uz rame sa velikim holivudskim divama istančanog modnog ukusa, piše Elle.

Brižit Makron sigurnim koracima postaje nova ikona stila i sinonim za visoku eleganciju koju najčešće oblikuje luksuznim komadima modne kuće Luj Viton. Skoro bez izuzetka, bivša učiteljica bira veoma jednostavne krojeve, jednobojne kreacije i neguje na svoj način taj omamljujući francuski šik koji podrazumeva dozu nonšalantnosti u odevnim izborima.

PROČITAJTE JOŠ: PRVA DAMA FRANCUSKE PROMENILA FRIZURU, STIL OBLAČENJA I PODMLADILA SE: žene širom sveta oduševljene promenom izgleda Brižit Makron (FOTO)

Taj modni princip primenjuje i u svečanijim prilikama, kao što je bila večera sa luksemburškim kraljevskim parom. 

Kliknite OVDE da vidite na sledećoj strani kako izgleda ova elegantna haljina na Brižit!

PageBreak

Prva dama Francuske izabrala je Luj Viton belu haljinu, dugih rukava koja lagano prati liniju tela i blago se širi od struka.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU PRVU DAMU NIKAD NISMO VIDELI: Brižit Makron prkosi modnim šablonima i dokazuje da joj I OVO odlično stoji! (FOTO)

Dugi rukavi i "V" izrez daju jedan otmen ton, ali na vratnom delu i ramenima nalazi se stilizovani "oklop" načinjen od krupnih šljokica. Svetlucavi detalj oplemenio je jednostavnu haljinu i doprineo da harizmatična plavuša izgleda kao filmska diva. 

Sigurna u ono što radi, Prva dama Francuske bila je potpuno opuštena, a uz večiti osmeh toliko zračila da je zasenila ne samo 24 godina mlađeg supruga, već i ostale zvanice. 

Izvor: Elle