Megan Markl postala je nova "ikona stila" otkako je objavljeno da se verila sa britanskim princom Harijem. Svi zagledaju svaki komad odeće, modni kritičari analiziraju svaki detalj.

Do sada svako njeno pojavljivanje bilo je bez greške, piše Elle.

Svi sa nestrpljenjem očekujemo 16. maj 2018. godine i veliko kraljevsko venčanje Megan Markl i princa Harija, a posebno nas interesuje, venčanica koju će buduća vojvotkinja da ponese...

Do tada, glumica koja se definitivno oprostila od sedme umetnosti, aktivno učestvuje u kraljevskim obavezama i obavlja ih sa stilom koji je dostojan jedne princeze.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA U KOJOJ ĆE ŽIVETI MEGAN MARKL I PRINC HARI POSLE VENČANJA: zavirite u romantičnu kućicu za mladi kraljevski par (VIDEO + FOTO)

Svako njeno javno pojavljivanje prolazi kroz modni skener koji je do sada uočio nekoliko karakteristika Meganinog stila

Naime, simpatična crnka se drži modernih, jednostavnih i veoma efektinih komada. Za razliku od Kate koja se zalaže za konzervativnije odevne izbore, Megan je doprinela da drugačije gledamo na kraljevski stil!

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON OBUKLA PREDIVAN I POVOLJAN KAPUT: žene u Srbiji će poželeti ovakav kaput u svom ormanu što pre (FOTO)

Cigaret pantalone, Aquazzura salonke, crno-teget kombinacije, farmerke... Megan, više od svih drugih članova, doprinosi savremenom odevnom imidžu britanske kraljevske porodice. 

U nastavku pogledajte kojih šest efektnih komada čine okosnicu stila kojim Megan Markl dokazuje da je već sada ikona stila:

1. Pantalone visokog struka 

2. Elegantne sandale

Kliknite OVDE da vidite još slika lepe Megan i tajne njenog savršenog stila!

PageBreak

3. Upečatljive tašne 

4. Crne cigaret pantalone

Kliknite OVDE da vidite još slika lepe Megan i tajne njenog savršenog stila!

PageBreak

5. Kaput od kašmira

6. Čamac izrez

Izvor: Elle.rs