Svetski poznate dame odlučile su da celu ceremoniju dodele Zlatnih globusa oboje u crno, a evo koje su elegantne crne haljine mamile uzdahe, piše Lepa & srećna.

Iako su se na crvenom tepihu pojavile dame u luksuznim haljinama, veče je bilo raskošno, a poznati dobro raspoloženi, dodela Zlatnih globusa 2018. godine nosila je jednu sasvim drugačiju poruku. Naime, dame su odlučile da se obuku u crno kao simboličan znak solidarnosti sa žrtvama seksulanog zlostavljanja u Holivudu.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE PATIKE ZA PROLEĆE/LETO 2018. GODINE: ovo su moderne patike koje će svaka žena želeti da obuje (FOTO)

Međutim, iako je dominirala crna, haljine uopšte nisu bile jednostavne i identične, već je svaka očarala posebnim stilom. Istakle su se dugačke crnehaljine, kako uske i od čipke poput one koju je ponela Penelope Kruz, tako i romantične haljine sa širokom suknjom koju je nosila Sara Džesika Parker.

Srebrni, beli i metalik detalji dominirali su na crnim haljinama, dok su se mnogi odlučili da razbiju jednostavnost neobičnim rukavima (Anđelina Džoli) ili kaiševima. Pored unikatnih haljina, crvenim tepihom su vladale i provokativne kreacije, duboki dekoltei i izazovan crni til.

Međutim, nisu samo haljine bile omiljena crna garderoba na ceremoniji, već su se mnoge dame odlučile za kombinezone ili komplete. Ne sumnjamo da će mnoge od ovih haljina postati pravi HIT u 2018, a vi ih možete sašiti, prilagoditi svom budžetu i figuri tela i tako ostaviti na svečanom događaju najbolji modni utisak.

Sve slike svečanih crnih haljina sa dodele Zlatnih globusa pogledajte u FOTO galeriji!Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Crno je uvek dobar izbor ako želite da izgledate elegantno, a evo koje su najlepše crne haljine sa dodele Zlatnih globusa u 2018. godini!