Na jednom tradicionalnom događaju kraljevske porodice u Londonu na kojoj se skuplja novac za humanitarne svrhe žene i muškarci su blistali u luksuznim toaletama, ali haljina Kejt Midlton je privukla najveću pažnju, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE ZIMSKA JAKNA KOJU OBOŽAVA KEJT MIDLTON: jakna trudne princeze postaće najveći HIT u hladnim danima (FOTO)

Iščekivanje pojave vojvotkinje je bilo neverovatno, jer su princ Vilijam i Kejt Midlton stigli sat vremena kasnije od predviđanog termina, a kada su se pojavili na crvenom tepihu, par je izgledao kao iz bajke.

Mnogi su očekivalči da će Kejt za ovu priliku izabrati klasičnu i udobnu haljinu, ili široku kako bi sakrila trudnički stomak. Međutim, princeza se odlučila za dugačku i usku neboplavu haljinu sa srebrnim ukrasima. Za ovu kombinaciju izabrala je bele špic cipele i malu torbu, a njena klasična frizura i jednostavna šminka učinili su da izgleda još lepše.

Mnoge žene su šokirane kako je Kejt smelo ponela ovu haljinu u poodmakloj trudnoći, ali princezin stomak uopšte nije toliko primetan i ona trudnoću nosi savršeno. 

Sve slike najlepše haljine Kejt Midlton pogledajte u FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Kejt Midlton iščekuje rođenje trećeg deteta, a evo zašto je svet šokiran kada je video trudnu princezu u ovoj haljini!