Navikli smo da Kejt Midlton viđamo u jednostavnim haljinama i formalnoj odeći, ali ovoga puta trudna princeza je potpuno promenila stil, piše Lepa & srećna.

Kejt i princ Vilijam posetili su fudbalski klub Aston Vila i upoznali reprezentativce, a za ovu priliku princeza se obukla kao prosečna devojka na stadionu. 

PROČITAJTE JOŠ: NOVE VESTI O TRUDNOĆI KEJT MIDLTON: otkriveno da li će princeza roditi dečaka ili devojčicu (FOTO)

Iako je u poodmakoj trudnoći i očekuje treće dete Kejt izgleda lepo i sveže, a njena linija se uopšte nije promenila, samo se ispod garderobe nazitre mali trudnički stomak

Kejt je obukla crnurolku i crne uske farmerke, a monotoniju je razbila crvenom vatiranom jaiknom na šniranje i crnim patikama sa crvenim detaljima.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO KEJT MIDLTON NIKADA NE LAKIRA NOKTE KAO DRUGE ŽENE: manikir za kraljice i princeze mora da izgleda ovako!

U početku Kejt je imala trudničke mučnine, a sada se potpuno vratila u formu. Ova jakna je već modni trend širom sveta, a ne sumnjamo da će tako i ostati tokom 2018, jer je poznato da ono što Kejt obuče bude zapamćeno i kopirano kroz nekoliko sezona.

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Ako ste u potrazi za savršenom zimskom jaknom, onda će vas izbor Kejt Midlton sigurno inspirisati!