Poznata po strogim linijama i oštroj silueti, Melanija Tramp odabrala je pravi trenutak za promenu imidža, piše Lepa & Srećna.

Večera koja je okupila sve svetske lidere i njihove partnere na samitu G20 u Hamburgu, 7. jula 2017. godine pravi je vrhunac ovog izuzetno važnog međunarodnog skupa, a Melanija je za stolom bila smeštena - baš pored ruskog predsednika Vladimira Putina.

Zato ne čudi što su je svi foto-objektivi pratili od samog ulaska u salu, a američka Prva dama plenila je pažnju neobičnim krojem takozvane "flaper" haljine u stilu dvadesetih godina prošlog veka.

KAKO SE MENJAO IDEAL ŽENE I KO JE PRVI NOSIO FLAPER HALJINE, PROČITAJTE OVDE!

Belu koktel-haljinu potpisuje Majkl Kors, a cena je nešto niža od tri hiljade dolara. Duge rese koje lepršaju pri svakom pokretu i koraku, veliki su odmak od uobičajenog Melanijinog izbora, ali je ipak ostala verna strogom izrezu oko vrata, tako suprotnom njenom mladalačkom stilu.

PROČITAJTE JOŠ: 16 toaleta MELANIJE TRAMP o kojima svet mode priča: kako je devojka sa sela postala žena predsednika Amerike i prava modna ikona (FOTO + VIDEO)

Uz neobičnu haljinu idu i spektakularne cipele - Trampova supruga odlučila se za bele salonke od kože pitona, po ceni dvostruko nižoj od haljine. Vatrenocrveni đon, uobičajeni potpis Lobutina, čini ih zaista vrlo upadljivim.

I jednostavno i efektno, slažu se modni znalci, a u kakvoj je atmosferi protekao razgovor s Putinom, kao i detalje Melanijine toalete, pogledajte u.... 

GALERIJI SLIKA!

LepaiSrecna Melanija Tramp promenila je imidž za najvažniju večeru na samitu G20 u Hamburgu!