Zima i hladnoća donose veliko modno ograničenje, morate na sebi imati višak garderobe, a seksi odevne komade sačuvajte u garderoberu do proleća! Međutim, poznate dame su nam pokazale da smo u velikoj zabludi i da i na debelom minusu možemo zablistati u fantastičnim i atraktivnim  modnim kombijnacijama!

PROČITAJTE JOŠ: Seksi dame otvorile modnu 2017. godinu: pogledajte najlepše svečane haljine na dodeli Zlatnog globusa (FOTO + VIDEO)

Domaće i svetske zvezde inspirisale su žene i pokazale kako da kombinacijom zimskih komada zablistate u najhladnijim danima.

Tako je Rijana iskombinovala krzno i kožnu jaknu i postavila novi trend, dok je AnastasijaRažnatović oduševila bundom u dve boje. Neobične kapute, kombinacije boja i materijala ponele su i Seka Aleksić, Kendal Džener, Lejdi Gaga i mnoge druge dame koje su poslužile kao prava modna inspiracija. 

Pogledajte kakvi kaputi, jakne, kape i šalovi vladaju na javnoj sceni tokom zime 2017. godine! 

PROČITAJTE JOŠ: Tijara od bisera i dijamanata opet zapalila Britaniju: Kejt Midlton očaravajuća sa omiljenom dijademom pokojne princeze Dijane (FOTO)

Izvor: Lepa i srećna