Uvek blistava u Italiji, Amal Kluni je uspela čak i u Vatikanu da zaseni sve!  

Mada na prvi pogled u dubokoj crnini, prelepa supruga slavnog glumca Džordža Klunija odabrala je za susret sa papom Franjom izuzetno modernu haljinu!

Susret je bio ozbiljan i Amal je tom prilikom ispoštovala modne kodekse! Izabrala je odevnu kombinaciju između ozbiljnosti i svog stila i to u skladu sa poznatim, istančanim ukusom! 

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal Kluni je najelegantnija dama u crvenom (FOTO)

Inače, sve njene vatikanske modne kombinacije privukle su veliku pažnju, ali nijedna kao ona koju je odabrala za susret s poglavarom katoličke crkve.

Na prvi pogled, u dubokoj crnini, lepa gospođa Kluni zapravo nije odolela da uz crnu čipkastu haljinu do kolena iz modne linije Atelje Versaće iskombinuje salonke u boji pudera i belu pismo-tašnu.

PROČITAJTE JOŠ: Modna top lista: 10 najlepših haljina i odela Amal Kluni u 2015. godini (FOTO)

Ipak, uz njenu tamnu dugu kosu i  crni slojeviti, svileni šešir, sličan turbanu, Amal je delovala vrlo ozbiljno - sasvim u skladu sa ceremonijom na kojoj je Džordž Kluni je primio od pape Franje odlikovanje Scholas Occurrentes.

Uz  vrhunsku neupadljivu šminku i ovaj elegantni modni detalj, Amal je bila i graciozna i konvencionalna u isti mah! 

Pa, drage dame, ako budete imale dilemu kako da nosite crnu haljinu, možete da naučite od dame sa stilom, od Amal! 

SVE SLIKE PRELEPE AMAL POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Amal Kluni sa svojim suprugom Džordžom Klunijem je pred kraj maja 2016. godine ponovo posetila zemlju u kojoj se venčala. Povod za posetu Italiji je bio više nego interesantan, a Amal očaravajuća.