Moćna moda za moćne susrete moćnih žena!

Amal Kluni je već odavno veoma lojalna brendu "Dolče i Gabano", pa ne čudi da je svojoj lepoj kolekciji njihovih pantalona, tašni i drugih detalja dodala i fantastični crveni kostim u kojem je započela svoju radnu nedelju!

PROČITAJTE JOŠ: Modna top lista: 10 najlepših haljina i odela Amal Kluni u 2015. godini (FOTO)

Na dan susreta sa presednikom Maldiva Mohamedom Našidom, 25. januara 2016. godine, Amal se odlučila za vanvremenski šik - ukrojeni sako do kukova, uska suknja do kolena i, reklo bi se starinski kombinovane crne salonke i tašna.

PROČITAJTE JOŠ: Najlepša praznična moda: Amal Kluni u srebrnom kompletu za najluđu žurku u godini! (FOTO)

Duh vremena i Amalinog već poslovičnog stila zahteva i da se toj naizgled dosadnoj modnoj kombinaciji doda i malo začina - salonke Salvatore Feragamo samo ostavljaju utisak tamnog, konzervativnog modela ali su zapravo u efektnoj kombinaciji kože i velura i sa vrtoglavo modernim štiklama.

"Dolče i Gabana" tašna zadužena je da podvuče tradicionalnom linijom čitav komplet, a viseće minđuše, naočare za sunce i puštena kosa podsećaju - ipak je Amal jedinstvena!

SVE SLIKE I DETALJE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna "Lady in Red" je modna kombinacija kojoj čak ni Amal Kluni ne može da odoli! Pogledajte savršeni kostim iz njene kolekcije poslovne odeće...