Verovali ili ne, bio je ovo njen debi u Kanu! Prelepa supruga holivudskog glumca Džordža, Amal Kluni pojavila se na crvenom tepihu Kanskog festivala prvi put 11. maja 2016. godine, ali će njena pojava ostati dugo zapamćena.

PROČITAJTE JOŠ: Modna top lista: 10 najlepših haljina i odela Amal Kluni u 2015. godini (FOTO)

Očaravajuća vanila-žuta toaleta iz modne linije "Atelje Versaće" u kojoj je Amal zadivila čitav filmski svet inpirisana je drevnom Grčkom - uska naramenica se sa levog ramena širi u dugi šlep-ogrtač, a drapirani gornji deo odlično pristaje vitkoj Džordžovoj supruzi. 

Uz ovakav dekolte, Amal je odlučila da ne nosi ogrlicu, a Kartije minđuše su - kako to samo ona ume da iskombinuje - u dominantno crvenoj boji korala, uz diskretan sjaj oniksa, platine i dijamanata.

Narukvica je iz iste linije.

Vrtoglavo visoke štikle na srebrnobež sandalama modne kuće "Džimi Ču" pokazale su se izazovne i za Amal na crvenom tepihu. Međutim, uz zaštitničku podršku supruga Džordža i brojne pratnje koja je pomagala pridižući šlep elegantne toalete, gospođa Kluni je blistala! Toliko da su sve druge dame - na trenutak - prosto nestale.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal Kluni je najelegantnija dama u crvenom (FOTO)

FOTOGRAFIJE PRELEPE AMAL KLUNI POGLEDAJTE U GALERIJI! 

Izvor: Lisa 

LepaiSrecna Najglamuroznija dama Kana nije ni glumica ni rediteljka, već britanska pravnica koja je i ovog puta učinila da sve zvezde filma prosto "nestanu" - Amal Kluni!