Ni u jesen 2015. godine nećemo zakoračiti bez male crne haljine!

Viktorija Bekam obavezno nosi barem po jednu čak i u najmanjem koferu, a njen Instagram profil preplavljen je kreacijama ove klasične haljine.

Za ovu sezonu, Poš Spajs predlaže ležernije varijante sa rol kragnom ili polurolkom, bez rukava i sa vrlo jednostavnim gornjim delom. Glavna igra osmišljena je na donjem delu, a porub varira od dužine malo ispod kolena pa sve do skočnog zgloba.

Sigurno je to da ovakvi krojevi izdužuju figuru, a gracioznost i visina su maksimalno naglašeni. Kaiš u ovom slučaju naglašava inovativnost i daje posve novi smisao haljini.

PROČITAJTE JOŠ:Mali kraljević nadmašio Bekamove sinove: veliki uticaj princa Džordža u svetu mode (FOTO)

Crna haljina bez rukava, sečena u struku i neobična "igra" materijala u donjem delu, pokazuje pravu lejdi sa stilom, bez straha da eksperimentiše. 

PROŠITAJTE JOŠ: Modni trenutak: dnevni stil Viktorije Bekam koji pleni! (FOTO)

Neobičnim krojevima u kombinaciji sa dva ili više različita materijala, Viktorija je dala osećaj jedinstvenosti i posebnosti. Baš ono što je neophodno da svaka dama od stila naglasi!

Za ovu sezonu, gospođa Bekam, ističe ženstvenost kroz još jedan detalj - midi čizme. Čizme sa crnom haljinom! Verovatno je inspiraciju za ove kombinacije Poš našla u svojoj kišnoj domovini - Engleskoj!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Viktorija Bekam u najlepšoj crnoj haljini 2015. godine

Ako je za vas potpuno crna haljina ipak previše jednolična, Viktorija ima dva predloga: jedan je da u donji do haljine ubacite i bele delove u "pačvork" stilu.

Druga mogućnost je da razbijete monotoniju gornjeg dela krupnim dugmadima u kontrastnoj boji - ako odaberete žute čizme i žutu dugmad, modni efekat neće izostati!

PROČITAJTE JOŠ: Porodica u prvom redu: zavirite i vi na reviju Viktorije Bekam koja je obeležila Njujoršku nedelju mode (FOTO)

Takođe, ova modna ikona je mislila i na smeliju "crnu" haljinu, sastavljenu od različitih tekstila i u kombinaciji blistavih tamnoblavih i teget nijansi. I u ovde je naglasila rol-kragnu, čizmice i dužinu haljine, koja pristaje svakoj dami. 

Tekst: Marija Mićanović

Izvor: Lisa

Male crne haljine koje je dizajnirala Viktorija Bekam možete videti u FOTO GALERIJI!

LepaiSrecna Dama sa stilom Viktorija Bekam predlaže nam za ovu modnu sezonu odlične varijacije klasičnog komada - male crne haljine! Evo kako večita haljina treba da izgleda ove jeseni...