Ubrzo nakon što su se princeza Kejt Midlton i princ Vilijam zajedno sa sinom pojavili na Glosterširskom polo festivalu, dvogodišnji princ Džorž je postao glavna tema medija!

VIŠE: Savršeni kraljevski tim: Kejt i princ Džordž u starim pantalonama na travi (FOTO)

Ovog puta su priče o kraljevskoj porodici su zamenile teme u kojima se analizirao modni stil malog princa, ali i njegov uticaj u svetu mode.

Po uzoru na svoju majku, Džordži je postao prava modna ikona, kada je uspeo da rasproda (po mišljenju mnogih) i ove "najružnije sandale".  

VIŠE: Kejt Midlton i princ Džordž glavne zvezde na rođendanu kraljice Elizabete (FOTO)

Obučen u plave bermude, belu košulju koja je virila ispod kardigana u istoj boji i udobne kroksice, maleni Džordž je poslužio kao pravi modni uzor deci širom sveta! Svi su poželeli da iskopiraju njegov stil, te je za samo jedan dan Džorž uspeo da proslavi ove sandale. Džordž je nosio model "Kids' Crocband" koje koštaju oko 30 evra. 

VIŠE: Kejt Midlton kao fotograf amater: najlepše slike iz dečije sobe princa Džordža i princeze Šarlot

Sandale koje se već godinama nalaze na tržištu, već od samog lansiranja slove za najružnije cipele, za samo jedan dan su odjednom postale pravi modni hit. Iz Amazona su objavili kako je prodaja kroksica porasla za neverovatnih 1500 odsto nakon što su njegove fotografije obišle svet.

Izvor: Lisa

Pogledajte još fotografija u našoj galeriji slika!

LepaiSrecna Ko će ako neće on! Savršenu modnu kombinaciju princeze Kejt Midlton i princa Vilijama uspeo je da nadmaši njihov sinčić, princ Džordž, koji je izazvao totalnu rasprodaju kroks sandala!