Paparaci ne propuštaju trenutak kad Amal Kluni krene na put jer se zna da ova svetska globtroterka uvek napušta svoj dom izuzetno elegantna!

Izuzetak nije bio ni 17. avgust 2015. godine kad je supruga slavnog glumca Džordža Klunija krenula iz svoje londonske baze (njih dvoje imaju udobna gnezdašca i u Los Anđelesu, Njujorku ali i u Italiji!) opremljena za put u tip-top izdanju.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: šik kombinezon ispod kojeg čak ni Amal Kluni ne nosi grudnjak (FOTO)

U ležernom dvodelnom kompletu od trikotaže u ultramodernoj, prljavoružičastoj nijansi, koji potpisuje dizajnerka Stela Makartni, gospođa Kluni je i ovog puta uspela da šokira čitav modni svet - na nogama je imala crne ravne cipele!

PROČITAJTE JOŠ: Top frizeri otkrivaju šifru lepote: 5 tajni negovane kose Amal Kluni

Kraljica prozirnih salonki, visokih potpetica, sandala s visokim platformama, poznata po tome što ni uz šorc ne nosi japanke već elegantne "Pradine" sandale sa štiklom, Amal je ostala verna Steli od glave do pete.

PROČITAJTE JOŠ: Kopirajte stil Amal Kluni: evo koje komade odeće i vi imate u ormanu (FOTO)

Naime, upravo Makartnijeva je kreirala i ove crne cipele "Odet", zatvorene skoro do zgloba, sa atraktivnom narandžastom tankom platformom od gume. Nose na engleskom slikovit naziv - "monahinja stil", ali je duhovita Amal ipak kompletirala svoj izgled atraktivnim detaljima.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajku

Bela tašna "Le Petit Žue" ima na prednjem delu "mondrijan" umetak sa "lego" motivima, a cvetne minđuše delo su svetski priznatog modnog dvojca "Dolče i Gabana". Naočare "Hajdi London" i savršeno isfenirana kosa i - Amal je spremna za put!

PROČITAJTE JOŠ: Srećni muž Džordž Kluni otkriva: ovo je glavno pravilo mog braka s Amal

SVE SLIKE AMAL KLUNI POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: Marija Mićanović

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Uz savršeni komplet od trikotaže u boji pudera, Amal Kluni je odabrala cipele koje su šokirale modni svet... ipak, izgleda da ova dama sluša samo svoj modni instinkt!