Supruga poznatog glumca Džordža Klunija, Amal (rođena Alamudin) fotografisana je 8. maja 2015. godine kako odlazi na večeru sa mužem i bratanicom Miom Alamudin u suši bar u Los Anđelesu.

Ovoga puta, prelepa pravnica ponela je komade koji su sastavni deo svakog ženskog garderobera. Reč je o uskim farmericama i beloj majici.

VIŠE: Modni trenutak: čak i Amal Kluni u pocepanim farmerkama!

Bela bluza je asimetričnog kroja i pada na jedno rame, dok je prednji deo konstruisan tako da formira jedan veliki karner.

Farmerke su uske, minimalno iscepane na jednom kolenu. Savetujemo da kada kupujete farmerke odaberete model u kojem će vaša figura doći do izražaja. Ove sezone u trendu je iscepani džins, a kako sigurno imate stari par farmerki u svom ormanu, iscepajte ih baš po svom ukusu.

Glavni akter ove odevne kombinacije jesu sandale sa visokim potpetica. Reč je o kreativnom proizvodu Đambatiste Valija. Klasična dvobojna kombinacija boja razbijena metalik kaišem koji prelazi preko risa i štiklom u istoj nijansi. Već postaje očigledno da je Amal ljubitelj Valijeve obuće, pa smo je u poslednjih par navrata viđali upravo u kombinacijama koje se usklađene tako da ističu upravo obuću.

VIŠE: Amal Kluni spremna za leto: najlepše sandale za 2015. godinu

Odaberite torbu u boji pudera nijansi, navijte kosu u blage talase i spremni ste za pokret!

VIŠE: Modni trenutak: najlepši cvetni dezen za veče Amal Kluni

Kako je leto najbolji period da ponesete obuću u neobičnim bojama, u našoj galeriji slika pogledajte kako da uz njih uklopite ostatak garderobe, baš kao žena od stila - Amal Kluni.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Pogledajte kako Amal nosi večne komade: uske farmerke i belu majicu i ponesite i vi ovu kombinaciju koja je idealna za svaku priliku...