Kad dama vodi Džordža Klunija za ruku, onda stvarno mora da bude interesantno odevena da bi sve oči bile uprte u Nju, a ne u Njega!

Upravo takvoj situaciji su prisustvovali i svi gosti u "Harijevom baru" na jezeru Komo, gde su Amal Kluni i njen suprug proveli prijatno veče 21. jula 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal Kluni nonšalantno prošetala 3 sjajne modne kombinacije (FOTO)

Uz smeh i pozdrave sa osobljem, Amal je izvela Džordža Klunija za ruku a sve dame širom sveta studiraju ovih dana njenu sjajnu modnu kombinaciju - idealnu za letnje dane i večeri.

Svileni beli šorts sa crnim tufnama kreacija je modne kuće "Dolče i Gabana", uz koji je Amal odabrala kratku crnu bluzu bez rukava. Na leđima, bluza ima zanimljiv izrez pri dnu, tako da je koketna kombinacija možda najlepša s leđa.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: skromna haljina Amal Kluni za posetu Džordžovoj porodici (FOTO)

Vitke noge dolaze do izražaja u crnim sandalama "Dolče i Gabana" sa visokim platformama presvučenim kanapom, a uz sportski večernji stil ide i jednostavna tašna sa modernim resama!

Kako izgledaju detalji Amaline kombinacije, pogledajte u FOTO GALERIJI!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: šik kombinezon ispod kojeg čak ni Amal Kluni ne nosi grudnjak (FOTO)

Izvor: Lisa 

LepaiSrecna Prelepi beli šorts sa modernim dezenom možete sašiti od bilo kog tankog materijala... Amal Kluni je za letovanje na jezeru Komo odabrala šorts od svile s potpisom "Dolče i Gabana"!