Tako je gospođa Amal Kluni, boraveći u Londonu, tokom juna 2015. godine, prošetala smele i neobične kombinacije, koje su svojstvene samo njoj.

VIŠE: Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajku

Šetajuči ulicama Londona, prelepa advokatica je ponela mladalačke, nonšanalntne i trendi modne kombinacije, koje su blicevi fotoaparata zabeležili.

VIŠE: Modni trenutak: najlepši cvetni dezen za veče Amal Kluni

Glamurozno izdanje, po kome je inače poznata, zamenila je nešto opuštenijom varijantom, idealnom za šetnju londonskim ulicama. Farmerke ravnog kroja, usku crnu majicu i sandale u istoj boji, prekrio je dugački ogrtač bez rukava krupnog karo desena u crno-sivoj-beloj kombinaciji. 

Paparaci su lepu Amal pratili u svaku stopu, te su zabeležili i ostale modne kombinacije, koje je ona ponosno pokazivala. Uzana teget haljina na tufne, jednostavne salonke i torba su dali notu klasičnog "looka", koji ovoj dami najbolje stoji, i po čemu je ona prepoznatljiva!

Za veče je gospođa Kluni odabrala nešto glamurozniji i seksipilniji komad garderobe - kombinezon! Izrađen od čipke, u crnoj boji i boji kože, kombinezon predstavlja čistu eleganciju. Moramo da priznamo da je ovaj kroj kombinezona savršeno istakao njenu vitku liniju, a nogavice dužine do pola listova otkrile njene duge izvajane noge. 

Pogledajte još fotografija u našoj galeriji slika!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Prelepa advokatica i supruga Džordža Klunija, Amal Kluni, dokazala je da zna jednako da kombinuje skupe toalete i unikatne modele modnih dizajnera ali i udobne komade garderobe, koje često viđamo na ulicama svetskih metropola...