U četvrtak, 28. maja 2015. godine Dženifer Lopez se pojavila u Maroku povodom muzičkog festivala koji se održava jednom godišnje. 

Naime, pevačica će nastupiti u petak na otvaranju.

Dženifer je za ovu priliku obukla crnu, čipkanu polurolku dugih rukava ispod koje se nazire brushalter u boji kože. Čipkana polurolka upasana je u lepršave svetloroze suknja-pantalone (popularne "culottes").

VIŠE: Modni trenutak: Dženifer Lopez u boji pudera od glave do pete!

Celokupna odevna kombinacija upotpunjena je tankim crnim kaišem i klasičnim crnim salonkama od prevrnute kože sa visokom potpeticom. 

VIŠE: Visoke potpetice ili ravna obuća: koja je idealna obuća uz vašu odevnu kombinaciju

Frizura je jednostavna - nizak konjski rep koji je apsolutni hit ove sezone. Preporučljivo je da uz zatvorenije gornje delove uvek nosite frizure koje sklanjaju kosu sa lica. 

VIŠE: Od obične frizure za svaki dan do vrhunske elegancije: kako da nosite konjski rep i izgledate savršeno

Komadi od čipke i suknja-pantalone smatraju se komadima koje ove sezone morate imati u svom garderoberu, a ukoliko još niste odabrali one koji su savršeni za vaš stil, inspiraciju potražite u našoj galeriji slika

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Pogledajte kako je atraktivna pevačica izgledala na muzičkom festivalu u Maroku i sami ponesite sličnu kombinaciju koja spaja sve popularne komade za 2105. godinu...