U poslednje vreme sva svetska dešavanja inspirišu mnoge poznate dame da se potrude oko svojih stajlinga i pokušaju da oduševe posmatrače i tako skrenu pažnju na sebe.

Mnoge dame su to učinile na izuzetno originalan način, a jedna od njih je srpska glumica Tamara Dragičević.

Povod Tamarinog prisustva u Kanu jeste premijera filma "Panama" mladog srpskog reditelja Pavla Vučkovića, koja se održala u subotu, 16. maja 2015. godine.

VIŠE: Najlepša žena Kanskog festivala: Sijena Miler u 3 fantastična modna izdanja

Za sada smo imali priliku da je vidimo u tri potpuno različita izdanja.

Svaku od odevnih kombinacija Tamara je ponela na graciozan način, koja se vama najviše dopada?

Tamara je crvenim tepihom prošetala u crnoj haljini do zemlje sa dubokim V izrezom. Dok je gornji deo haljine ukrašen perlicama i kamenčićima, donji deo haljine je potuno providan, a haljina i te kako laska Tamarinoj vitkoj figuri. Kada je u pitanju frizura, Tamara je ošišana u skladu sa svetsim trendom - nosi kraću kosu u formi paža, dok je šminka u ovoj situaciji minimalna kako bi do izražaja došao crveni ruž.

VIŠE: Modni trenutak: Dženifer Lopez u boji pudera od glave do pete!

Drugi put smo Tamaru videli u popularnim širim pantalonama dubokog struka i bluzi interesantnog kroja koja kombinuje popularni kimono i krop top. Sandale su jednostavne sa visokom potpeticom, a uz njih je uklopljna pismo torba većih dimenzija što je ovoj kombinaciji dalo dozu nonšalantnosti i šika. Cela kombinacija je u nud tonu, tako da možemo reći da se Tamara u ovom slučaju poigrala sa krojevima.

Treća Tamarina odevna kombinacija izazvala je veliku pažnju u medijima, zato što ja mlada glumica crvenim tepihom prošetala u patikama! Naime, uz beli krop top čistih linija i belu suknju do kolena, na preklop i sa zanimljivim šlicem, glumica je obula patike u kraljevskoplavoj i beloj boji, a ogrnula je uklopila jaknicu floralnog printa u istim bojama. Iako bi se uz ovakav stajling očekivale vrtoglave potpetice, upravo efekat iznenađenja podiže ovu odevnu kombinaciju na jedan sasvim drugi nivo - a to su originalnost i stil u jednom "paketu".

VIŠE: Kopirajte stil Amal Kluni: evo koje komade odeće i vi imate u ormanu (FOTO)

Iz Tamarine male lekcije o stilu možemo da naučimo da je "caka" uvek u načinu na koji nosimo stvari, a ponevši tri potpuno suprotna stila lepa glumica je pokazala da i te kako može da iznese bilo šta. Detalje Tamarinih stilskih pogodaka možete pogledati u našoj galeriji slika.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Naša filmska zvezda Tamara Dragičević trenutno se nalazi u Kanu na filmskom festivalu gde je svojim odevnim kombinacijama iznenadila sve prisutne. Pogledajte kako je Tamara osvojila filmski festival...