Izgleda da su se poznate lepotice umorile od crnih toaleti, jer boje koje su obeležile 72. dodelu Zlatnog globusa 11. januara 2015. godinu bile su od jarkožute do vatrenocrvene.

VIŠE: Pogledajte kako je izgledao prvi crveni tepih u 2015. godini

Kao jedan od zapaženijih trendova bila je i zamena elegantnih haljina smelim muškim kombinacijama poput glumice Eme Stoun. 

Evo kojih 6 trendova su obeležili dodelu prestižnih nagrada, a sigurni smo da će ostati moderni i tokom čitave godine:

Haljina u vatrenocrvenoj nijansi

Boja ljubavi, strasti ali i visoke elegancije, nikada neće izaći iz mode. Osim toga koja boja bi se uz crveni tepih bolje slagala od vatrenocrvene nijanse. Bilo da je u pitanju kraća ili duga haljina sa ovom bojom ne možete pogrešiti.

Duge haljine sa dubokim dekolteom

Ukoliko želite da istaknete svoj seksipil, duga haljina uz telo sa provokativnim dekolteom je najbolji izbor. Predlažemo baš poput Dženifer Lopez ili Kejt Hadson da izaberete u nekoj neutralnoj nijansi, jer je model dovoljno provokativan.

Dečački stil

Umorili ste se od haljina i želite nešto drugaćije, ali da zadržite svoj seksipil? Onda je pravi izbor "dečački stil". Široke pantalone i upadljiv top baš poput glumice Eme Stoun je pravo osveženje na crvenom tepihu. Pevačica Lordi odabrala je skroz crnu kombinaciju, ali efektom ogrlicom razbila monotoniju.

Bele haljine

Haljina koja će uvek privući pažnju i u kojoj ćete ostati romantične duše je naravno bela! Divne duge haljine u beloj boji su odličan izbor ukoliko želite da napravite balans između romantičnog utiska i seksipila. Baš poput glumice Rosamund Pike koja je izabrala otvorenu belu haljinu, koja ne samo da pokazuje njen seksipil već izgleda kao iz bajke.

Moderne haljine u metalik nijansi

Koji je najbolji način da uvek budete u centru pažnje? Upadljivi materijali naravno! sa jednom metalik haljinom poput ovih koje su slavne dame prošetale crvenim tepihom nikako nećete pogrešiti. Baš poput Džulijan Mur ili Kejt Bekinsejl koje su dobile pozitivne kritike na račun svojih toaleta, tako i vi izaberite upadljive metalik haljine za svečane prilike.

U galeriji pogledajte sve slike pojedinačno i najzanimljivije modne detalje.

LepaiSrecna Kada prilika zahteva da izgledate elegantno i prefinjeno, vi potražite najbolje ideje sa crvenog tepiha i sigurno nećete pogrešiti. Pogledajte koje modne trendove su ponele glumice i pevačice na dodeli prestižne nagrade Zlatni globus 2015. godine!