Dodela godišnjih nagrada "Pipls čojs" za doprinos američkoj popularnoj kulturi bila je povod da se okupe brojna poznata TV lica i prodefiluju savršenim toaletama na prvom crvenom tepihu u novoj 2015. godini.

Elegantne divne toalete i nasmejane glumice privukle su ogromnu pažnju fotografa, a mi smo za vas odabrali samo one dame za koje smo znali da će vas itekako zanimati šta su odabrale z aovu priliku...

Crveni tepih: modne i krunisane princeze na amfAR gala večeri u Njujorku

Zato je tu upravo holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić, koja se proslavila vrlo gledanom američkom serijom "Kasl". Ona je bila izuzetno zapažena zahvaljujući sjajnoj pojavi i prelepoj večernjoj haljini pa nije ni čudo što je čitavog dana upravo njena fotografija na naslovnoj strani "Stila" popularne veb stranice "Pipls čojs".

Tu je i Elen Pompeo, koja pleni i u novoj sezoni popularne serije "Uvod u anatomiju", kao i Đulijana Rančić i druge slavne zvezde... zavirite u našu galeriju i pogledajte kako su izgledale.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Doktorka Meredit iz "Uvoda u anatomiju", Đulijana Rančić, ali i naša Stana Katić maksimalno su se doterale za 7. januar 2015. godine. Evo i zašto...