Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 najlepših venčanica za dame sa oblinama

Devojkama sa naglašenim oblinama može biti problem da pronađu haljinu iz snova za svoje venčanje jer su potrebni modeli koji će otkriti najbolje, ali i prekriti nedostatke. Upravo tako nešto smo i pronašli. Pogledajte!

  Izvor: Foto: Facebook / Veromia

Da li ste nekad pomislili kako bi bilo lepo imati i salon venčanica koji namenjen isključivo krupnijim damama? Možda još uvek u našoj zemlji ne postoji, ali dame u Engleskoj mogu uživati u jednom takvom butiku.

"Curves & Couture” je naziv salona venčanica u Velikoj Britaniji koji prodaju haljine od konfekcijskog broja 48, a mlade širom dolaze baš ovde da kupe svoju haljinu iz snova.

I same dve vlasnice butika, Kiki i Lou nisu mogle da pronađu haljine za svoja venčanja pa ih je to podstaklo da otvore svoj salon u kome će punije dame pronaći idealnu haljinu za svoju građu.

Ne morate ići do Velike Britanije kako bi našli svoju savršenu haljinu, već je dovoljno pokupiti najbolje ideje od dizajnera i pronađete ili sašijete nešto slično.

Prelepe bele venčanice koje se šire ispod grudi odličan su način da prekrijete stomak, kukove i butine. Bez obzira na konfekcijski broj i damama s oblinama su dozvoljeni korseti i gola leđa.

Ovde pogledajte 100 najlepših venčanica za 2015. godinu.

Čipka kao neizostavan detalj na svakoj venčanici u kombinaciji sa nežnim cvetovima i naborima odlično će pristajati punijim damama. Pogledajte u galeriji 10 prelepih venčanica i izaberite idealnu za vas!

Izvor: Lisa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije