Deo ponude za 2015. godinu modni kreatori koji se bave venčanicama prikazali su još u lani a na revijama u aprilu 2014. godine nadmašili su, slobodno možemo tako reći, i sami sebe! 

Dženi Pekam je osvojila maksimum simpatija, prikazavši haljine koje - najzad! - mogu da bez puno prepravke obuku i "realne mlade!, odustavši od tradicionalnih krojeva za princeze i sirene. Njena kolekcija sadrži i zavodljive nijanse sive, dodajući novost paleti venčanica koju je već Vera Vang učinila raskošnom svojim koralnoružičastim i prljavoroze haljinama. 

Ovde pročitajte kako je Jelena Đoković uspela da pronađe svoju idealnu venčanicu.

Popularna Pnina Tornai ostala je verna svom stilu koji se proslavio u rijaliti programu "Recite da toj haljini" (Say Yes to the Dress), ali jednaku pažnju zaslužuju i Naem Kan, modna kuća "Miška Begli",  Amsejl, Kenet Pul, Dženi Li i Karolina Herera... uživajte u galeriji sa čitavih stotinu najlepših venčanica i.... recite "da".

PROČITAJTE JOŠ: Prve fotografije venčanice Amal Kluni: lepša od Anđeline?

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Najnežnija čipka Monik Lilije, drske boje Vere Vang, beli snovi Pnine Tornai... sve najlepše kolekcije za 2015. godinu pregledali smo i sačinili modni rezime venčanica za vas!